Postów: 3333 Data rejestracji: 10.06.2007 Skąd: Siemianowice Śląskie
Greenmangaming i La Noire w podstawowej edycji za 3,99$ po wpisaniu kodu zniżkowego GMG20-4B9NY-L4FEN (na GTA też działa, jak jesteście niegrzecznymi forumowiczami ).
Gram w: Law&Order
Ostatnio ukończyłam: The Dream Machine
Ale dziwne, trzeba najpierw zjechać na dół strony z wszystkimi przecenionymi grami, żeby się całość załadowała i dopiero potem włączyć sortowanie 'adventure' by zobaczyć wszystkie oferty.
0.79 funta, czyli mniej niż 4zł. Oprócz Scratches w bundlu Avencast: Rise of the Mage oraz Vigil: Blood Bitterness. Wszystko na Steam. Do końca oferty 14 dni.
Pojawiło się też coś nowego. gamesrage.org
Oferują gry indie made in Poland. Bundle nazwany Polandball Can Into Games
pay-what-you-want
King Arthur's Gold
Nightmares From The Deep
The Few
OddPlanet
Pay more than $2.39
Cinders
Pay more than $4.78
Magi
Hospital Haste
Póki co gry są DRM-free, ale kody na Steam i Desurę mają być dostępne jeśli dane pozycje się tam pojawią. Pośpieszcie się, bo oferta kończy się o 14:00 w sobotę 10.08
Edit3:
Deponia -75%, z 9,99 na 2,49 euro (ok. 11zł)
Oferta ważna do 19:00 w czwartek 15.08
Jeszcze przez 12 dni można zamawiać Game Music Bundle 5, w którym za minimum 1$ można dostać 6 niezłych soundtracków. W tym OST autorstwa Austina Wintory'ego do niedawno wydanego Leisure Suit Larry Reloaded. Jak dla mnie mega gratka.
Wpłacając minimum 10$ dostajemy 13 kolejnych soundtracków.
Postów: 259 Data rejestracji: 04.11.2009 Skąd: Sucha Beskidzka
O żesz... Kupiłem, a dopiero potem się okazało, że to #$%^&* STEAM A obiecywali, że żadnych zabezpieczeń na cdp.pl nie będzie, więc nawet do głowy mi nie przyszło, by sprawdzać. Echch...
ostatnio ukończona gra: Edna&Harvey: Harvey's New Eyes
obecnie gram: Deponia
"Jeszcze trochę, a każdy będzie musiał kupować oddzielny chleb dla każdego członka rodziny - i rejestrować go na stronie piekarni, żeby mogła monitorować, czy nie podzielił się przypadkiem z kim innym." Fitz
Postów: 3333 Data rejestracji: 10.06.2007 Skąd: Siemianowice Śląskie
Też nie wiedziałam, też nie sprawdziłam, przecież napisałabym, gdybym wiedziała.
Nawet nie miałam pojęcia, że na cdp sprzedają cokolwiek ze Steama.
Przykro mi.
Gram w: Law&Order
Ostatnio ukończyłam: The Dream Machine
Postów: 259 Data rejestracji: 04.11.2009 Skąd: Sucha Beskidzka
Do przykrości nie ma powodu, przecież do Ciebie nie mam najmniejszych pretensji Natomiast do cdp.pl już tak - choć tez niezbyt wielkie, bo informacja o tym, że to Steam jest podana, a ja po prostu nawet jej nie szukałem, bo - tak jak Ty - nie wiedziałem, że cdp sprzedaje cokolwiek ze Steama. I moje ewentualne pretensje dotyczą tylko tego właśnie - przecież cdp reklamował się jako sklep, w którym można wszystko kupić bez idiotycznych zabezpieczeń, ograniczeń itp. Dlatego stawiałem go za przykład, podobnie, jak gog...
ostatnio ukończona gra: Edna&Harvey: Harvey's New Eyes
obecnie gram: Deponia
"Jeszcze trochę, a każdy będzie musiał kupować oddzielny chleb dla każdego członka rodziny - i rejestrować go na stronie piekarni, żeby mogła monitorować, czy nie podzielił się przypadkiem z kim innym." Fitz
Machinarium -83%, zniżka z 29,99 zł na 4,99 zł
Wersja DRM free z tego co widzę, oferta kończy się o 12:00 w poniedziałek 02.09
The Tiny Bang Story -67%, zniżka z 14,99 zł na 4,99 zł
Również wersja DRM free, oferta kończy się o 12:00 w poniedziałek 02.09
Microids Deals na greenmangaming.com Z tego co widzę, to wszystkie gry są -50%. Niestety nic nie jest na Steam! Plus jest voucher na -25%, czasami działają razem z już przecenionymi grami, więc jakby co - GMG25-R7GA8-XTUCY
Nie będę ramkować każdej gry, bo jest ich za dużo. W skrócie: