Zobacz temat

Kto tu jest? 2 Gości
 Drukuj temat
Prezenty pod choinkę
AleX Under
Ciekawi mnie, coście dostali? Ja dostałem:

- pidżama
- 100 zł
- DVD "Kabaret Moralnego Niepokoju vol.1" (mój ulubiony polski kabaret, oglądajcie co niedzielę o 17.00na TVP 2 :mrgreen:
- 256 MB RAM
- kalendarz

A mój kot paczkę papilotów Lol Uwielbia się nimi bawić :wink:
"Nie pytaj się, co moderator może zrobić dla ciebie, tylko o to, co ty możesz zrobić dla moderatora".

HAKU
A dla mnie najlepszym prezentem jest to ze wlasnie ktos wstawil na torrenty nowy album Ayumi ktory ma sie ukazac 1.1.2006 Grin

Ale piractwa tu nie tolerujemy :) - dop. Odydoz vel Krystyna z Gazowni

/edit HAKU: HAHAHAHA ja wiem to oczywiscie tylko tak sobie, jak wyjdzie album to nabede oryginal :)

Hej, usunąłem przecież tę Krystynę z mojego podpisu (wiejsko brzmi) - ktoś mi ją przywrócił? :)

...drozda? - dop. Odydoz

wsi.edu.pl/~lacelpa/lying_sig.png

krówka
Ja znacznie bardziej lubie dawać prezenty =]. Ale nie powiem, że niecieszę się z tych, które dostałam, bo wszystkie mnie bardzo bardzo bardzo mile zaskoczyły i ucieszyły :-).
Tylko szkoda, że już nieczuje klimatu świąt. Bo kiedyś to była zabawa. Rodzice wychodzili gdzieś z domu to my z bratem przeszukiwaliśmy wszystkie półki i półeczki bo niemogliśmy się prezentów doczekać. A jeszcze wcześniej za okno wystawiałam poperfumowany liścik z różową wstążeczką specjalnie dla aniołka. I potem się dziwiłam dlaczego on do cholery zawsze lądował w barku Pfft. :-)
www.bezkitu.com/bannery/bezkitu.gif

Hardcore
Ja tam dostałem kilka dobrych gierek które wybrałem sobie na wirtusie, płytke muzyczną, bluze i koszule od babci. Przynajmniej jestem uradowany mam nadzieję, że reszta także.
Faust do Diabła - Chwilo Chwilo Trwaj

Eggz Eye
Ja dosałem pieniądze i różne inne materialistyczne rzeczy. I bardzo się ucieszyłem. :)
img48.imageshack.us/img48/3410/images2xb.jpg

marconi
To u nas ostatnio prezenty to coraz częściej perfumy.
Ostatnio chociażby :
Edytowane przez Przemo dnia 14.07.2022 19:19

mamron
Co prawda dopiero lipiec, ale w tym roku planuję podarować rodzince jakieś albumy ze wspólnymi zdjęciami, a rodzicom przegram kasety z ich wesela na płyty dvd Pfft

wodna12
Ja w zeszłym roku dostałam deskę SUP i cały sezon pływałam. Jestem ciekawa co w tym roku mąż wymyśli Yeah

Przejdź do forum: