Zobacz temat

Kto tu jest? 1 Gości
 Drukuj temat
Linkin Park
Kosmiboy
A co myślicie o tej kapeli?? JA jestem fanem od ładnych paru lat wiec powiem krótko zarąbistą muzyke tworzą i kocham ich Lol Czekam na wasze komentarze.
pozdrawiam Grin
Huk strzału? A może to dudnienie krwi?Rana spływa czerwienią... i oczy zasnute mgłą, nieruchome. Dotyk stali nie daje ukojenia. Pistolet ciąży nadal w mojej dłoni...

Hardcore
Pierwsza płyta Hybrid Theory (chyba dobrze napisałem) była naprawdę niezła. Dalsze jednak nie podpasowały mi.
Faust do Diabła - Chwilo Chwilo Trwaj

AleX Under
Ja tam nie wiem, co ludziska w tym widzą. Nędzne melodie z nędznym wokalem. Coś jakby próba zrobienia czegoś a'la Limp Bizkit, ale ambitniejszego. Nie udało się. Nędza...
"Nie pytaj się, co moderator może zrobić dla ciebie, tylko o to, co ty możesz zrobić dla moderatora".

Kosmiboy
Hardcore napisał:
Pierwsza płyta Hybrid Theory (chyba dobrze napisałem) była naprawdę niezła. Dalsze jednak nie podpasowały mi.
No dobrze napisałeś Grin

Odydoz napisał:
Ja tam nie wiem, co ludziska w tym widzą. Nędzne melodie z nędznym wokalem. Coś jakby próba zrobienia czegoś a'la Limp Bizkit, ale ambitniejszego. Nie udało się. Nędza...

Odydoz, niemoge się z tobą zgodzić. Co ci nie pasuje przecie LB jest gorsze od LP (moim zdaniem) co prawda słuchałem kiedyś LB i też fajnie grają. Najbardzie podoba mi sie gra Mike Shinody np w piosence Crowling.
Spoko wszystko przemyślane i ja powiem krótko : LP rulez!! Grin
pozdrawiam 8)
Huk strzału? A może to dudnienie krwi?Rana spływa czerwienią... i oczy zasnute mgłą, nieruchome. Dotyk stali nie daje ukojenia. Pistolet ciąży nadal w mojej dłoni...

HAKU
Ja tam uwazam LP za szal dla dziewczynek z gimnazjum Pfft Chociaz nie powiem ze to takie super do konca zle jest (przynajmiej pierwsza plyta)...
wsi.edu.pl/~lacelpa/lying_sig.png

krówka
nieeeee.... jak dla mnie Linkin Park odpada :-) i wszystkie inne tego typu. Ogólnie nu-metal niezabyt mi podchodzi. :-)
www.bezkitu.com/bannery/bezkitu.gif

Eggz Eye
Linkin Park- jest dobry. Więcej nie powiem, bo się nie znam. Ale ich muzyka nie jest aż taka zła. Grin
img48.imageshack.us/img48/3410/images2xb.jpg

daz
LP? Takie troche malo ambitne.... nie powiem, zebym sie nie zgadzal z tym, co mowil hakuPfft Pierwsza plytka jeszcze ok, reszta... no juz nie:)
wszyscy spiewaja, wszyscy klaszcza w dlonie
img509.imageshack.us/img509/3741/avat7xv.jpg

Eggz Eye
Nie wiem czemu tak ich jakoś nie lubicie. Starają się chłopy. :wink:

Qler.pl
Dla mnie LP to metal-plastik. Bez charakteru (przynajmniej bez silnego charakteru). Nie podoba mi sie. Chociaz mam szerokie horyzonty muzyczne, to LP mowie zdecydowane "nie".
Piosenka chomikow: dibddididididu diddadididu dibiribidibu didadidididu

Moze Was to zdziwi, ale ostatnia przygodowka, ktora wywarla na mnie wrazenie bylo Black Mirror

Eggz Eye
Ja już nic więcej nie powiem o LP, bo się na metalu nie znam, ale naprawdę ich muzyka jakoś dziwne mi się podoba. Mają jakiś urok osobisty!! Lol

HAKU
Czy ja wiem czy to wogole metal jest.... Pfft
wsi.edu.pl/~lacelpa/lying_sig.png

Kosmiboy
Yoda napisał:
Ja już nic więcej nie powiem o LP, bo się na metalu nie znam, ale naprawdę ich muzyka jakoś dziwne mi się podoba. Mają jakiś urok osobisty!! Lol

Powiem ci Yoda że też mam podobne uczucie czyżby to moc nas łączyła? Pfft (joke)
pozdrawiam 8)

Eggz Eye
Haha
Jasna Strona Mocy przemawia w naszych genach... Jesteśmy Jedi!!! Lol

Hardcore
Yoda za dużo Star Wars, za dużo biedaku Grin Grin Grin Grin
Faust do Diabła - Chwilo Chwilo Trwaj

Eggz Eye
Ja nie mam dosyć. A zresztą dawno nie oglądałem. Czyżby Moc mnie opuściła?? :wink:

Elvis
Noo, Linkin Park to ja uwielbiam:) Mam kilka płyt, są zarąbiści:)))))
Stop,look and listen baby, that's my philosophy
It's your rubberneckin baby and that's all right with me:) ||
Tak na marginesie, jestem dziewczyną:)

krówka
Elvis napisał/a:
Oświadczam wszystkim wszem i wobec, że jestem dziewczyną!Serio mówie:)

Elvis- no co Ty ! :shock: Elvis byl kobieta ? Pfft
www.bezkitu.com/bannery/bezkitu.gif

Elvis
GrinGrinGrinGrinGrinNie no co TyGrinGrinGrinGrin JA jestem kobietą:) A to, że mam fioba na jego punkcie to inna sprawa:)
Stop,look and listen baby, that's my philosophy
It's your rubberneckin baby and that's all right with me:) ||
Tak na marginesie, jestem dziewczyną:)

Przejdź do forum: