Zobacz temat

Kto tu jest? 1 Gości
 Drukuj temat
Happysad
Hardcore
Kapelę poznałem przez czysty przypadek ponieważ akurat mój cioteczny brat zaczął się interesować rockiem całkiem niedawno. A że akurat wyszło tak że chłopaki pochodzą ze Skarżyska to znał zespół. Nagrał mi płytkę i do dzisiaj jest fanem. Najlepsze było to że myślałem iż zespół jest średnio znany, można by powiedzieć że MAŁO ZNANY. Jakie było moje zdziwienie jak z bandą piliśmy wino i wszyscy śpiewali utwory ,,Wrócimy tu jeszcze" ,,Zanim pójdę" czy ,,Tak mija czas". Kapela jest naprawdę bardzo fajna. Grają delikatnego rocka z fajnym i takim ,,przyjemnym" wokalem który spodoba się ludzią w długich włosach jak i normalnym nastolatkom.
Jak na razie wydali dwie płytki. Moim faworytem jest pierwsza którą prawie znam na pamięć. Druga z koleji jest dobra ale chwilami jakaś taka nudna, przykłade może być piosenka ,,Nostress". Bardzo fajnię brzmią natomiast ,,Bakteryja" , ,,Z pamiętnika młodej zielarki" czy ,, To miejsce na mapie".

Ogólnie uważam że kapela jest bardzo fajna i spodoba się wielu osobom. Mam nadzieję że w tym roku zagrają na Woodstocku :)
Faust do Diabła - Chwilo Chwilo Trwaj

krówka
" Ja do ciebie" też :)
www.bezkitu.com/bannery/bezkitu.gif

Keisuga
oł jeeee Happysad rulez Pfft Uwielbiam ten zespół :) oni są mega ! :)

Przejdź do forum: