Zobacz temat

Kto tu jest? 1 Gości
 Drukuj temat
Filmy
SilverMoon666
Uwielbiam Angelinę Jolie jest to moja ulubiona aktorka , ale czy dobrze by było w roli Niny??

1.fwcdn.pl/an/867323/6964.$.jpg spójrzcie na nią Grin Nawet jak wpisałam Nina Kalenkow to i jej zdjęcie się pojawiło, jest to aktorka Pfft
Edytowane przez SilverMoon666 dnia 24.10.2011 21:59
Zapraszamy do naszego Częstochowskiego Bractwa LARP-u!

Forum:
www.bractwo-larpu...

Nasz pierwszy filmik z LARP-a
http://www.youtub...JSJxvAqPs4

Jeziu5
Nie - ja chce Angeline Jolie przefarbowaną na rudo. Pfft

A kto miałby zagrać panią archeolog ? Cameron Diaz xD

EDIT

www.gameon.co.uk/game-gallery/albums/images/games/s/Secret_Files/Secret_Files_2/thumb_Illu_SamPeters-low.jpgwww.publispain.com/camerondiaz/imagenes/06wallcamerondiaz_chico.jpg
Edytowane przez Jeziu5 dnia 24.10.2011 22:13

SilverMoon666
O tak , tu się zgodzę Grin Cameron Diaz pasuje

Emmm... jesteś pewny??
www.kozaczek.pl/img_users/1218042158.jpg

Forum:
www.bractwo-larpu...

Madzius888
Podbijam, bo muszę to powiedzieć: Dzień Świra nie podobał mi się, jest strasznie dołujący, nie polecam oglądania.

There, załatwiłam biznesa.
Edytowane przez Madzius888 dnia 14.12.2011 18:19

Przemo
Drugi sezon Zakazanego Imperium dobiegł końca. Ostatni odcinek mega zaskakujący, ale nie jest to rzecz na którą czekałem. Więcej nie napisze, żeby nie spojlerować.

Kami
Czas Świra? To jakiś sequel? Lol2

Ja ostatnio widziałam bardzo dobry film Smile2 adaptacja książki The Help. Polecam wszystkim, nawet już ciasto z filmu robiłam (ale bez specjalnego składnika Wink2 jak obejrzycie to zrozumienie) i było przepyszne. Pleased

Przemo
Czas Surferów + Dzień Świra = Czas Świra Pfft

Ja obecnie czekam na premiery The Thing (16 grudnia) i Dziewczyny z Tatuażem (12 stycznia chyba) :)

jeziu5 napisał/a:
EDIT
www.gameon.co.uk/game-gallery/albums/images/games/s/Secret_Files/Secret_Files_2/thumb_Illu_SamPeters-low.jpg

Podobna, ale widząc bohaterkę z TA2 w pierwszej kolejności pomyślałem o Hayden Panettiere (znaną z serialu Heroes)
ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjE4Nzc5MDgzNF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzc0MDU2MQ@@._V1._SX306_SY400_.jpg
Edytowane przez Przemo dnia 14.12.2011 22:40

Kami
Płyta ci się Przemo zacięła z tym Czasem Pfft2

Dziewczyna z Tatuażem... a to nie był już taki film z Meg Ryan?

Jeziu5
Obejrzałem ostatnio Baby są jakieś inne i zgadzam się z tym co napisała Evil. Trzeba wiedzieć, że idzie się na Koterskiego i iść na to z pełną świadomością tego faktu. Jest to komedia, nie przeczę, ale z pewnym głębszym zastanowieniem się. Jeśli spodobały się wam poprzednie filmy tego reżysera to obejrzyjcie śmiało - bo mym zdaniem warto.

Kami
Ja za to słyszałam, że do Dnia Świra się nie umywa. Wink2

Ostatnio widziałam Wstyd. O ile muszę powiedzieć, że lubię ambitniejsze filmy, które innych czasami nudzą, to ten filmy chyba był zbyt ambitny nawet dla mnie. Pfft2 Wątek z siostrą zupełnie chybiony. Scena kiedy śpiewa trwa chyba dobitne 10minut jeżeli nie więcej i to jest prawie całkowite 10min zbliżenia na twarz.
Przesadnie wulgarny. Czasami naprawdę się już zastanawiałam, czy zrobienie filmu z większą ilością nagiego ciała bez wstawiania go do sekcji XXX jest w ogóle możliwe. Nie wiem czy to miało szokować, czy sprawiać że każdy zastanowi się nad własnym życiem. Dla mnie w efekcie po prostu nudziło.

Drugi film to Żelazna Dama z Meryl. Oskarowa rola, choć tak naprawdę nie wiem za co. Film nie stawiał przed nią zbytnich wyzwań, choć może po prostu widziałam ją już w zbyt wielu produkcjach i jestem przyzwyczajona do poziomu. Wink2
Ogólnie film przypominał mi trochę Niczego nie Żałuję, który również był pocięty na przeszłość i teraźniejszość. Nie lubię takiego misz-maszu. O ile w Memento taki zabieg miał sens i efekt był całkiem dobry, to w filmach biograficznych bardziej wygląda to na zbyt wielką ambicję przy montażu. Czasami wręcz nie wiadomo czy to wspomnienie, czy aktualna teraźniejszość wspominana z tej ostatniej teraźniejszości, ponieważ pokazane są trzy okresy życia.

Evillady
Wszyscy jesteśmy Chrystusami - mocne kino stworzone przez reżysera, który aż za dobrze wiedział o czym opowiada. Do obejrzenia jednak tylko raz.
Ostatnio ukończyłam: Black Mirror III.
Teraz gram: Riven: A Sequel to Myst.

SilverMoon666
Jeśli ktoś lubi się bać i nie widział dawno dobrego horroru, nudzą go hektolitry krwi, to polecam film Kobieta w Czerni z tego roku.
Takiego filmu nie widziałam od czasu Blair Witch Project. Na prawdę jest się czego bać i film jest zrobiony genialnie.

Forum:
www.bractwo-larpu...

Kami
25.03.2012 17:12
Tak? No proszę, ja właśnie słyszałam, że tam nie ma się czego bać i wszystko co straszne pokazali już w trailerze. Smile2 Co mnie akurat trochę uspokoiło, bo bać się nie lubię, ale chciałam zobaczyć nowego Pottera. Wink2

Edit 31.05.2012 07:45:
W końcu na Kobiecie nie byłam, bo nikt nie był na tyle odważny żeby ze mną obejrzeć. Sweet

Kto oglądał The Avengers? Smile2 Świetny film, jeśli chodzi o filmy z superbohaterami. Oczywiście Stark najlepszy, już zacementował sukces Roberta Downey Jr. w roli Iron Mana. Teraz czekam z niecierpliwością na trzeci film człowieka z żelaza.
The Avengers są o tyle dobrym filmem, że nie są przesadnie pompatyczni o samych sobie. Większość żartów jest rzeczywiście śmieszna, a nie wymuszona, acz są też takie, które wiadomo, że mają być żartem jak się zaczynają i przez to wcale śmieszne nie są
Spoiler :: Pokaż
Captain America i policjant np. Pfft2
Całościowo jednak solidny film, no i trzeba przyznać, że ogólne doświadczenie, na które zbiera się kilka innych filmów jest dość imponujące. W tych czasach pociągnąć coś, co ma tyle części jest nie lada wyzwaniem, w dodatku od praktycznie nowo założonego studia samego Marvela. Stracili kilku aktorów w drodze do finału, ale i tak jest dobrze.

O ile The Avengers pozytywnie mnie zaskoczyli, o tyle Mroczne cienie mnie zawiodły Sad Ni to komedia, ni horror, ni pastisz... właściwie nie wiadomo co to jest. Raz ma być zabawnie, a po chwili bohaterzy wygłaszają całkowicie absurdalne kwestie z poważną miną. Aż żal przyznać, ale to chyba najgorszy film Burtona jaki widziałam. Nie dziwię się, że zyski z filmu są dużo poniżej oczekiwań, podczas gdy The Avengers bije rekordy.

Evillady
Łowcy głów. Polecam!
Ostatnio ukończyłam: Black Mirror III.
Teraz gram: Riven: A Sequel to Myst.

Toddziak
Avengersi mogą być, Loki jest całkiem niezły Grin
A jego scena z Hulkiem niszczy system Lol2

Jeziu5
Mi się osobiście najbardziej śmieszna wydała scena między Lokim, a Iron Manem w jego posiadłości Grin Ale film rzeczywiście niczego sobie. Polecam do obejrzenia.

A fanów wszelakich rzeczywistości alternatywnych zachęcam do spojrzenia na film "Biegnij Lola Biegnij!". Naprawdę ciekawy.

Kami
31.05.2012 21:07
A może tak powiecie dlaczego dany film jest ciekawy, a nie tylko, że jest Wink2

Scena Hulk & Loki chyba bardziej pamiętliwa Grin

Edit 08.06.2012 01:17:
Czy widzieliście reklamę na YT, która reklamuje Sherlock'a na BBC Entertainment w niedzielę o 22:00 w cyklu London Calling? Grin W tą niedzielę pierwszy odcinek drugiej serii. Każdemu kto jeszcze nie oglądał serdecznie polecam. Smile2

Toddziak
Najlepsze telewizyjne reklamówki Sherlock miał w Korei. Grin Powiedzmy, że twórcy bardzo kreatywnie podeszli do zawartości serialu xD

Próbka, czyli Sherlock zostawia Johna dla Irene:

YouTube Video

Edytowane przez Toddziak dnia 08.06.2012 12:09

Kami
Swoją drogą mangowcy mają niezłą pożywkę z pary Sherlock&John Lol2

Toddziak
Nie tylko mangowcy, internet aż kipi od fanfików i filmików mniej lub bardziej slashowatych Wink2

Przejdź do forum: