Filmy
|
Eggz Eye |
Dodany dnia 13.12.2005 19:57
|

Gaduła

Status upomnień:

Data rejestracji: 10.12.2005
|
Ja uwielbiam filmy SF. Przede wszystkim Star Wars. To jest genialny film. Ostatnie części może nie są za szczęśliwe, ale i tak fajnie się je ogląda. Moją ulubioną postacią w tych filmach jest oczywiście Yoda. Lubię jego Moc. Jego MOC!!!
Jeśli chcecie to zróbcie w tym temacie to samo co ja i odpowiedzcie na pytanie z ankiety.
|
|
|
|
qbrex |
Dodany dnia 13.12.2005 21:31
|

Gaduła

Status upomnień:

|
Popieram zdanie Yody, ja także uwilbiam SF i jestem fanem Star Wars, a szczególnie starszych części.
Poszukujemy osób chętnych do współtworzenia Adventure Zone, każda pomoc będzie mile widziana. Zainteresowanych proszę o kontakt przez PW lub e-mail.
|
|
|
|
drozda |
Dodany dnia 13.12.2005 22:07
|

Stały Bywalec

Status upomnień:

Data rejestracji: 09.12.2005
|
Wg mnie animowane filmy są zaraz za sensacyjnymi najlepsze. Szczególnie mam na myśli seriale (też się liczą?) takie jak The Simpsons i ostatnio Futurama. Po prostu je uwielbiam :mrgreen:
|
|
|
|
Eggz Eye |
Dodany dnia 14.12.2005 16:31
|

Gaduła

Status upomnień:

|
No i zapomniałem powiedzieć o anime!!! Boskie "Ghost in the Shell"!!! W tym filmie też jestem zakochany!!!
|
|
|
|
Hardcore |
Dodany dnia 14.12.2005 17:06
|

Stały Bywalec

Status upomnień:

|
Yoda napisał:
No i zapomniałem powiedzieć o anime!!! Boskie "Ghost in the Shell"!!! W tym filmie też jestem zakochany!!!
Ja teraz oglądałem ponieważ było wydane w jakiejś gazecie za 20zł. Sorki anime spoko ale po obejrzeniu Matrixów, Animatrixów i innych po prostu wydaje mi się że jest jedynie ,,dobre". Podejrzewam że jest to anime nie na raz i z pewnością do niego powróce ale o wiele wiele wiele większe wrażenie wywarł na mnie Hellsing którego uwielbiam.
Faust do Diabła - Chwilo Chwilo Trwaj
|
|
|
|
Eggz Eye |
Dodany dnia 14.12.2005 19:09
|

Gaduła

Status upomnień:

|
"Hellsing"? Tego nie oglądałem, ale słyszałem o tym coś. Hmmm... już chciałbym to mieć. Po prostu ja lubię anime.
|
|
|
|
Hardcore |
Dodany dnia 14.12.2005 20:10
|

Stały Bywalec

Status upomnień:

|
Yoda jeśli lubisz wampiry, fantastyke i ogólnie ,,mroczne" klimaty to jest coś czego ci trzeba.
|
|
|
|
HAKU |
Dodany dnia 15.12.2005 00:16
|

Powoli się rozkręca

Status upomnień:

Data rejestracji: 15.12.2005
|
Nowym tutaj ale sie wypowiem 
Ja wybralem Horrory, glownie azjatyckie bo ogolnie lubie skosne kino Anime tez lubie ale mniej niz ogladac wystrachane japoneczki (badz inne ladne azjatki)
|
|
|
|
daz |
Dodany dnia 15.12.2005 20:14
|

Gaduła

Status upomnień:

|
A ja mam cale DB
wszyscy spiewaja, wszyscy klaszcza w dlonie

|
|
|
|
AleX Under |
Dodany dnia 16.12.2005 18:13
|

Gaduła

Status upomnień:

|
Myslę, że w ankiecie udziału nie wezmę, bo ciężko stwierdzic, jaki jest mój ulubiony gatunek. Zanim cokolwiek obejrzę musi mnie coś do tego zachęcić i ogólnie nie mam ulubionego gatunku... Uwielbiam parodie z Leslie Nielsenem (w szczególności Ściągany  Ogólnie uwielbiam parodie, do ich ulubionej listy dołączę jeszcze serię "Naga Broń", i niektóre Mela Brooksa (szczególnie "Koszmiczne Jaja"), dzis na TVN-ie będzie leciał "Austin Powers i Złoty Członek", a nuż obejrzę?)
Arg, obejrzałem. Nie do końca, nie wytrzymałem. Idea dobra - kretyńska parodia, w której każdy co chwile robi głupią minę albo się kretyńsko śmieje. Nawet przy tym sie mozna dobrze bawić Ale ten humor... te teksty... "ozłocic panu ptaszka?", "każdy lubi swój zapaszek", "złote jajka i parówki" itd. Śmiałbym sie po trzech piwach. Nie dziekuję :/
Nie, litości, to miało byuc zacytowanie, nie edycja. drozda, powinna bvyc mozliwość edytowania tylko na pół godziny po zedytowwaniu 
cholera, ja to zdolny jestem... taki długi post
lol
"Nie pytaj się, co moderator może zrobić dla ciebie, tylko o to, co ty możesz zrobić dla moderatora".
|
|
|
|
Hardcore |
Dodany dnia 16.12.2005 20:14
|

Stały Bywalec

Status upomnień:

|
Odydoz niezła lista chociaż szczerze powiem że ja też nie mam ulubionego gatunku. Jeśli jest coś dobre to po prostu mi się podoba.
|
|
|
|
Don Killuminati |
Dodany dnia 26.12.2005 17:25
|

Nowicjat

Status upomnień:

Data rejestracji: 26.12.2005
|
Welcome to the desert of real...
Wreszcie mogę dorzucić tu swoje 12 groszy. A więc tak:
Gatunku ulubionego raczej nie mam, wartość filmu nie od tego zależy. A jakie tytuły najbardziej lubię, wiedzą ci, którzy czytają kącik. Nie trudno odgadnąć, jaki jest najlepszy, moim skromnym zdaniem, film...
Co do "Star Wars", to szanuję starą trylogię, ale dużych emocji jakoś we mnie nie budzi, wybaczcie...
Filmy animowane traktuję tak jak normalne, więc też je lubię i oglądam często. No i poza tym, co ważne w moim starczym wieku, to odmładza :wink: A "Hellsinga" mam, ale jeszcze nie widziałem.
No to na razie tyle, until next time...
Pantala Naga Pampa
|
|
|
|
Black Predator |
Dodany dnia 06.02.2006 16:18
|

Gaduła

Status upomnień:

Data rejestracji: 06.02.2006
|
Kocham kino europejskie (poza niemieckim ) - proste, klimatyczne i ma w sobie to "coś". (szczególnie filmy francuskie z Jeanem Reno - moim ulubionym aktorem)
A już takie filmy jak np. Wielki Błękit to totalne mistrzostwo - takich filmów nie da się po prostu oglądać. Trzeba skłonić się przed geniuszem reżysera i zastanowić się dokładnie nad przesłaniem......
A ostatnia scena, z delfinem...... jakby screena zrobić to może to służyć za obraz!
Luc Besson to geniusz......
"Obejrzyjcie swe dłonie i twarze, są czerwone od Boga krwi,
Zastnanówcie się, co zrobiliście, czy naprawdę Go zabiliście?"
|
|
|
|
SpokoWap |
Dodany dnia 18.03.2006 14:52
|

Powoli się rozkręca

Status upomnień:

Data rejestracji: 11.01.2006
|
Zdecydowanie HORRORY :-D Szczególnie te typu: Ring, Dark Water, Grudge itp. Oczywiście wersje japońskie czy tam azjatycjkie (?)
Obecnie grane: Dragon Lore [1995] [CRYO]
|
|
|
|
mendosa |
Dodany dnia 18.03.2006 15:40
|

Nie może żyć bez AZ

Status upomnień:

Data rejestracji: 29.12.2005
|
Parafrazując wypowiedź Henry'ego Forda :
"Każdy film jest dobry, pod warunkiem, że jest to komedia Machulskiego" 8) :cyclop: .
mendosa=The Real Mendosa=Pablo the Real Mendosa=PtRM
10.01.2010 - wracam do Swojego Wymiaru, ponieważ nigdy nie popierałem i nie będę popierał żadnej formy indoktrynacji.
|
|
|
|
krówka |
Dodany dnia 18.03.2006 15:54
|

Gaduła

Status upomnień:

Data rejestracji: 18.12.2005
|
Kurde i mam problem bo nie moge w ankiecie zaznaczyć kilku rodzai.
A głównie thrillery, psychologiczne (ktorych tu nie ma :> , horrory też i komedie (ale na poziomie)
Nienawidze natomiast SF ! (w odroznieniu od fantasy) i glupich komedii typu mrówki w gaciach
|
|
|
|
Eggz Eye |
Dodany dnia 18.03.2006 16:46
|

Gaduła

Status upomnień:

|
Widzę, że SF, Komedie i Horrory idą łeb w łeb. :-D
|
|
|
|
krówka |
Dodany dnia 18.03.2006 19:37
|

Gaduła

Status upomnień:

|
Yoda napisał:
Widzę, że SF, Komedie i Horrory idą łeb w łeb. :-D
Nie nie nie ! Nie zgadzam się bo ja nie lubie SF :-D
|
|
|
|
Eggz Eye |
Dodany dnia 18.03.2006 21:09
|

Gaduła

Status upomnień:

|
A ja lubię. I cieszę się, że prowadzą. Te filmy mają po prostu to coś!!! 8)
|
|
|
|
krówka |
Dodany dnia 18.03.2006 21:52
|

Gaduła

Status upomnień:

|
A oglądałam wczoraj Fortepian ... widzial ktos? dziwny film....ale soundtrack świetny !!
|
|
|