Zobacz temat

Kto tu jest? 1 Gości
 Drukuj temat
Filmy
Eggz Eye
Ja uwielbiam filmy SF. Przede wszystkim Star Wars. To jest genialny film. Ostatnie części może nie są za szczęśliwe, ale i tak fajnie się je ogląda. Moją ulubioną postacią w tych filmach jest oczywiście Yoda. Lubię jego Moc. Jego MOC!!!
Jeśli chcecie to zróbcie w tym temacie to samo co ja i odpowiedzcie na pytanie z ankiety.
img48.imageshack.us/img48/3410/images2xb.jpg

qbrex
Popieram zdanie Yody, ja także uwilbiam SF i jestem fanem Star Wars, a szczególnie starszych części.
Poszukujemy osób chętnych do współtworzenia Adventure Zone, każda pomoc będzie mile widziana. Zainteresowanych proszę o kontakt przez PW lub e-mail.

drozda
Wg mnie animowane filmy są zaraz za sensacyjnymi najlepsze. Szczególnie mam na myśli seriale (też się liczą?) takie jak The Simpsons i ostatnio Futurama. Po prostu je uwielbiam :mrgreen:
Hmm... jestem gdzieś tam :browar

Eggz Eye
No i zapomniałem powiedzieć o anime!!! Boskie "Ghost in the Shell"!!! W tym filmie też jestem zakochany!!!

Hardcore
Yoda napisał:
No i zapomniałem powiedzieć o anime!!! Boskie "Ghost in the Shell"!!! W tym filmie też jestem zakochany!!!

Ja teraz oglądałem ponieważ było wydane w jakiejś gazecie za 20zł. Sorki anime spoko ale po obejrzeniu Matrixów, Animatrixów i innych po prostu wydaje mi się że jest jedynie ,,dobre". Podejrzewam że jest to anime nie na raz i z pewnością do niego powróce ale o wiele wiele wiele większe wrażenie wywarł na mnie Hellsing którego uwielbiam.
Faust do Diabła - Chwilo Chwilo Trwaj

Eggz Eye
"Hellsing"? Tego nie oglądałem, ale słyszałem o tym coś. Hmmm... już chciałbym to mieć. Po prostu ja lubię anime. :)

Hardcore
Yoda jeśli lubisz wampiry, fantastyke i ogólnie ,,mroczne" klimaty to jest coś czego ci trzeba.

HAKU
Nowym tutaj ale sie wypowiem Pfft
Ja wybralem Horrory, glownie azjatyckie bo ogolnie lubie skosne kino :) Anime tez lubie ale mniej niz ogladac wystrachane japoneczki (badz inne ladne azjatki) Grin
wsi.edu.pl/~lacelpa/lying_sig.png

daz
A ja mam cale DBSweet
wszyscy spiewaja, wszyscy klaszcza w dlonie
img509.imageshack.us/img509/3741/avat7xv.jpg

AleX Under
Myslę, że w ankiecie udziału nie wezmę, bo ciężko stwierdzic, jaki jest mój ulubiony gatunek. Zanim cokolwiek obejrzę musi mnie coś do tego zachęcić i ogólnie nie mam ulubionego gatunku... Uwielbiam parodie z Leslie Nielsenem (w szczególności Ściągany :) Ogólnie uwielbiam parodie, do ich ulubionej listy dołączę jeszcze serię "Naga Broń", i niektóre Mela Brooksa (szczególnie "Koszmiczne Jaja"), dzis na TVN-ie będzie leciał "Austin Powers i Złoty Członek", a nuż obejrzę?)

Arg, obejrzałem. Nie do końca, nie wytrzymałem. Idea dobra - kretyńska parodia, w której każdy co chwile robi głupią minę albo się kretyńsko śmieje. Nawet przy tym sie mozna dobrze bawić :) Ale ten humor... te teksty... "ozłocic panu ptaszka?", "każdy lubi swój zapaszek", "złote jajka i parówki" itd. Śmiałbym sie po trzech piwach. Nie dziekuję :/

Nie, litości, to miało byuc zacytowanie, nie edycja. drozda, powinna bvyc mozliwość edytowania tylko na pół godziny po zedytowwaniu Pfft Pfft Pfft

cholera, ja to zdolny jestem... taki długi post
lol

"Nie pytaj się, co moderator może zrobić dla ciebie, tylko o to, co ty możesz zrobić dla moderatora".

Hardcore
Odydoz niezła lista Grin chociaż szczerze powiem że ja też nie mam ulubionego gatunku. Jeśli jest coś dobre to po prostu mi się podoba.

Don Killuminati
Welcome to the desert of real...

Wreszcie mogę dorzucić tu swoje 12 groszy. A więc tak:

Gatunku ulubionego raczej nie mam, wartość filmu nie od tego zależy. A jakie tytuły najbardziej lubię, wiedzą ci, którzy czytają kącik. Nie trudno odgadnąć, jaki jest najlepszy, moim skromnym zdaniem, film...

Co do "Star Wars", to szanuję starą trylogię, ale dużych emocji jakoś we mnie nie budzi, wybaczcie...

Filmy animowane traktuję tak jak normalne, więc też je lubię i oglądam często. No i poza tym, co ważne w moim starczym wieku, to odmładza :wink: A "Hellsinga" mam, ale jeszcze nie widziałem.

No to na razie tyle, until next time...
Pantala Naga Pampa

Black Predator
Kocham kino europejskie (poza niemieckim Grin ) - proste, klimatyczne i ma w sobie to "coś". (szczególnie filmy francuskie z Jeanem Reno - moim ulubionym aktorem)
A już takie filmy jak np. Wielki Błękit to totalne mistrzostwo - takich filmów nie da się po prostu oglądać. Trzeba skłonić się przed geniuszem reżysera i zastanowić się dokładnie nad przesłaniem......
A ostatnia scena, z delfinem...... jakby screena zrobić to może to służyć za obraz!
Luc Besson to geniusz......
"Obejrzyjcie swe dłonie i twarze, są czerwone od Boga krwi,
Zastnanówcie się, co zrobiliście, czy naprawdę Go zabiliście?"

SpokoWap
Zdecydowanie HORRORY :-D Szczególnie te typu: Ring, Dark Water, Grudge itp. Oczywiście wersje japońskie czy tam azjatycjkie (?) Bubu
Obecnie grane: Dragon Lore [1995] [CRYO]

mendosa
Parafrazując wypowiedź Henry'ego Forda :
"Każdy film jest dobry, pod warunkiem, że jest to komedia Machulskiego" 8) :cyclop: .
mendosa=The Real Mendosa=Pablo the Real Mendosa=PtRM

10.01.2010 - wracam do Swojego Wymiaru, ponieważ nigdy nie popierałem i nie będę popierał żadnej formy indoktrynacji.

krówka
Kurde i mam problem bo nie moge w ankiecie zaznaczyć kilku rodzai.
A głównie thrillery, psychologiczne (ktorych tu nie ma :>Wink2, horrory też i komedie (ale na poziomie)
Nienawidze natomiast SF ! (w odroznieniu od fantasy) i glupich komedii typu mrówki w gaciach
www.bezkitu.com/bannery/bezkitu.gif

Eggz Eye
Widzę, że SF, Komedie i Horrory idą łeb w łeb. :-D

krówka
Yoda napisał:
Widzę, że SF, Komedie i Horrory idą łeb w łeb. :-D

Nie nie nie ! Nie zgadzam się bo ja nie lubie SF :-D

Eggz Eye
A ja lubię. I cieszę się, że prowadzą. Te filmy mają po prostu to coś!!! 8)

krówka
A oglądałam wczoraj Fortepian ... widzial ktos? dziwny film....ale soundtrack świetny !!

Przejdź do forum: