Zobacz temat

Kto tu jest? 1 Gości
 Drukuj temat
The Syntetic
AleX Under
Tutaj chyba najwięcej bedzie miał do powiedzenia daz :) Zetknęliscie się z tym... niezykłym wykonawcy muzyki tanecznej, hehehe :) Dokładniej przerabia hity disco / techno dodając swój osoblowy "wokal", czyli nagrane chyba amatorskim mikrofonem wycie i gadanie różnych pierdół :) Nie znam historii tego staruszka (?), spytajcie się daza, ale teksty ma spoko, nagrał takie hity jak "Niewidzialny Templariusz", "Nagi Szopen" czy "Człowiek widmo" - mój ulubiony :) Nie wiem, czy ktokolwiek o tym słyszał na ytym forum wyłączając Daza, ale nie zaszkodi założyc topic :) Słyszeliście? co sądzicie? Dla mnie to jednak szybko męczy, ale posmiac się mozna, lol... "i pije śmietanę, śmietanę"...
"Nie pytaj się, co moderator może zrobić dla ciebie, tylko o to, co ty możesz zrobić dla moderatora".

HAKU
No czy slyszal ktos... no baa ;p Wszyscy slyszeli chyba. Ale fakt jedynie daz tego moze sluchac, wg mnie to mozna puscic kumplom zeby sie posmiac i tyle :)
wsi.edu.pl/~lacelpa/lying_sig.png

krówka
ahaahaaahaaa... GrinGrin Slyszałam tylko Templariusza i mam dość Grin.
www.bezkitu.com/bannery/bezkitu.gif

Hardcore
nie słyszałem i nie zapowiada się żebym w przyszłości słyszał :)
Faust do Diabła - Chwilo Chwilo Trwaj

HAKU
http://porytamuza.prv.pl/

w dziale downloads do pobrania album syntetika ;p

daz
Katuje sie ostatnio trzema kawalkami - Niewidzialnym Templariuszem, Czlowiekiem Widmo i Galaktycznym Wojownikiem... nie no, tego trzeba posluchac:) A na stronce, ktora podawal Haku download ostatnio nie dzialal. Ale bez wiekszych problemow znalazlem na innym serwerze.
wszyscy spiewaja, wszyscy klaszcza w dlonie
img509.imageshack.us/img509/3741/avat7xv.jpg

mendosa
HAKU --> ten link prowadził do jakiegoś wareza tak?

HAKU
No niestety faktycznie na tamtej stronce juz nie ma do sciagniecia tego ale mozecie chociaz zobaczyc tytuly i pogooglac za tym ;p

daz
http://ruchoporu.org/muzyka.jsp
jak ktos chce
wszyscy spiewaja, wszyscy klaszcza w dlonie
img509.imageshack.us/img509/3741/avat7xv.jpg

AleX Under
Grrrr, w piątek, w Warszawie, na festiwalu kultury absurdalnej "Weź to wyłącz!" grał The Syntetic - a mnie tam nie było Sad Mam nauczkę - przeglądac co jest grane zawsze od deski do deski. Chociaz w sumie miałem w piątek denstystę (czułem się jak Mulder, gdy Obcy prowadzili na nim eksperyemnty).

A co do Niewidzialnego Templariusza - przesłuchałem chyba trzy razy i już więcej nie włączyłem. Uszy bolą :)
"Nie pytaj się, co moderator może zrobić dla ciebie, tylko o to, co ty możesz zrobić dla moderatora".

krówka
festiwal kultury absurdalnej ! jak to ciekawie brzmiii !!! czemu w moich stronach takiego nie robia ?
www.bezkitu.com/bannery/bezkitu.gif

AleX Under
chyba musze bardziej docenić to, że żyję w stolicy. Każdego tygodnia w okolicach centrum jest mnóstwo takich "imprez", a mi się na żadną nie chce chodzić :)

Przejdź do forum: