A ja myślałam, że ludziom się wydaje, że poeci to Ci co chodzą wiecznie wczorajsi, w garderobie nie pierwszej już świeżości, otoczeni wianuszkiem Kobiet Negocjowalnego Afektu
Ostatnio ukończyłam:Black Mirror III. Teraz gram:Riven: A Sequel to Myst.
Postów: 1476 Data rejestracji: 29.12.2005 Skąd: Z Innego Wymiaru Logicznego
Kobiet Negocjowalnego Afektu
. Browar dla tej pani . K.N.A. - i wszystko jasne.
Co do meritum. hm, sporu? Się z Tobą nie zgadzam, choć tak do końca nie wiem, co się tam różnym ludziom wydaje, badań nie prowadziłem, za poetę się nie uważam, jednak wiele moich doświadczeń, związanych ze sztuką - i kontaktów z ludźmi z różnych klas społecznych (w tej sztuki kontekście), skłania mnie do pozostania przy swojej opinii.
Niczego teraz nie słucham, znaczy - robię obróbkę 20 letnich ścieżek, siłą rzeczy ich słucham, ale mi się już nie podobają, to nie powiem, co to jest .
mendosa=The Real Mendosa=Pablo the Real Mendosa=PtRM
10.01.2010 - wracam do Swojego Wymiaru, ponieważ nigdy nie popierałem i nie będę popierał żadnej formy indoktrynacji.
A ja wczoraj słuchałam Lordi. Mój brat się za głowę łapał
mendosa mnie chodziło o poetów z okresu Młodej Polski. Jedyne co pamiętam z lekcji polskiego, a co dotyczyło twórców tego okresu właśnie brzmiało mniej więcej tak: "swoje wiersze tworzył w atmosferze przepełnionego dymu i oparami alkoholu baru, w otoczeniu K.N.A., nie stroniąc od hucznej zabawy." Edytowane przez Evillady dnia 01.01.2010 13:21
Ostatnio ukończyłam:Black Mirror III. Teraz gram:Riven: A Sequel to Myst.
Geniusz! Po prostu geniusz!
Początek mnie przymiażdża i keepin' miażdży aż do końca!
O! Nowy Orphaned Land, zaspałem nieźle .
Numer jak numer, wg mnie nie ma startu do "Mabool", choć całkiem sympatyczny.
Edytowane przez MaFFej dnia 09.01.2010 22:13
Ale tutaj strasznie się boję. Wszystkie trailery i ta piosenka, to po prostu kopia ze Slanii.
Ja teraz osłuchuję się z Goi, Rode, Goi Arkony, jakoś ten album przeoczyłam http://www.youtub...7fuuDc2hH0
A będą w czerwcu w Ziabziu Edytowane przez Madzius888 dnia 10.01.2010 11:27
Gram w: Law&Order
Ostatnio ukończyłam: The Dream Machine
Lubi ktoś arabską muzykę?? To proszę bardzo Mnie osobiście to przypadło do gustu za to, że jest to totalnie głupie ( a ja narzekam na polską muzykę).
Edytowane przez SilverMoon666 dnia 01.02.2010 20:03
Zapraszamy do naszego Częstochowskiego Bractwa LARP-u!
Niezmiernie cieszy mnie fakt, iż ta piosenka wchodzi w skład soundtracku do Alana Wake'a - obecnie najbardziej wyczekiwanej przeze mnie gry (ach te kingowskie klimaty... ).
Tak na marginesie, dzięki mertruve za wrzucenie linku do piosenki "Carnival of Rust", która również mi się spodobała, a poza tym, nie znałam wcześniej twórczości tego zespołu więc teraz mam okazję nadrobić zaległości .